In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

ЈОШ ЈЕДНА НОВА ЧИСТИЛИЦА ЗА ЈКП "КОМУНАЛАЦ"

Штампа

Јавно-комунално предузеће „Комуналац“ набавило је нову чистилицу марке Дулево 2000, иначе једног од бољих произвођача ових машина у свету.

Инвестиција је вредна 15,8 милиона динара, а машина је набављена од фирме Продрес из Крушевца, која се на тендеру јавила као најповољнији понуђач.

Захваљујући овом улагању „Комуналац“  ће имати могућност да покрије све делове града, а нову машину ће највише користити за чишћење јавних површина у ужем центру града, првенствено паркова, где је отежан приступ великој чистилици.

ЈКП „Комуналац“ је последње три године неколико пута обнављао своју механизацију, што, према речима директора овог предузећа Владимира Синадиновића, има за циљ да се Лесковац буде што чистији и уређенији град.

У овом периоду набављене су нове моторне косачице, тестере и тримери, за одржавање зелених површина, укупне вредности око милион динара.

У децембру прошле године, набављена је ауточистилица 5000 у коју је уложен 21 милион динара, а током прошле године ово предузеће купило је и возило за обележавање хоризонталне сигнализације, вредно 2,7 милиона динара. Током 2013. набављена је и аутоцистерна вредна 9 милиона динара, а за ову годину Комуналац је планирао и набавку новог трактора са прикључним машинама и камиона са кипером, у шта ће бити уложено још око 2,6 милиона динара.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић је, приликом презентације нове чистилице, најавио да је локална самоуправа послала захтев за запошљавање још 10 комуналних полицијаца у Лесковцу.

Kontakt

Adresa

Ulica Kralja Petra Prvog 26A

160000 Leskovac

Kontakt telefon

016/243-240 и 016/ 255-913

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Grad Leskovac

Facebook JKP Komunalac

Vreme u Leskovcu